Tacksamhet till änglarna

0

Hela dagen har jag längtat efter ett tillfälle att få sätta mig vid datorn och skriva. Jag hade allt klart för mig vad dagens test skulle handla om! Så sätter jag mig. Äntligen! Tände ljus värmde glögg för att få lite Luciastämning. Så helt plötsligt var det bara blankt.. Inte ett ord kom fram. Hur jag än vände och vred på det, så blev meningarna bara konstiga.

Jag gav upp och satte mig vid skrivbordet med mina kritor.  Jag lät kritorna leva sina egna liv och efter en stund ser jag något träda fram. Jag målar ibland för att förstärka min ande kontakt. Men nu var det ingen ande, utan en ängel. Änglarna har följt mig ett tag i mina meditationer, men jag har nog inte varit så bra på att lyssna.

 

 

Vi måste bli bättre på att sända ut kärlek till varandra. Hårda ord sätter sina spår och lämnar ett litet märke i din själ. Allt du själv sänder ut och får till dig, sparas inom dig.

Om din röst är ditt vapen, tänk då på vad mycket smärta du kan orsaka. Vänder du på det, kan du åstadkomma fantastiska saker.

Var inte för snabb att dömma. Många gånger vet vi inte vad människor faktiskt bär med sig. Älska olikheter och acceptera att alla inte är som du.

Mer kärlek och ödmjukhet.

När änglarna kom in i mitt liv, förändrades mycket. Min första riktigt starka upplevelse, var när de gav mig healing.

Jag hade haft ont i halsen länge och ingenting hjälpte. Jag gjorde en chakrameditation och när jag kom till halschakrat, så bad jag ärkeänglarna om hjälp. Det tog en bra stund innan jag kände att de var klara och jag kunde fortsätta till nästa chakra. Nån timme senare, känner jag bokstavligen hur smärtan rinner av. Jag blev helt mållös. Och tacksam!

Tacksamhet är en fantastisk känsla och gör mig rikare.

Tack alla fantastiska läsare och änglar där ute!

Kram Anna

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke