Blessed Mabon

0

Idag firar vi höstdagjämningen, som för många också benämns som Mabon.

Det är skördetid och nu har vi fått skörda det vi sått, på flera plan. Vi har skördat det som växt i våra trädgårdar och lagrat upp inför vintern. Vi skördar också annat som vi sått tidigare i år och här kommer karma in i bilden också.

Nu är det hög tid att knyta ihop säcken och summera det gångna året. Vad har du gjort för att komma dit du är idag? Vissa saker behöver vi släppa taget om för att inte fastna. Se framåt och gör upp nya planer för framtiden.

Mabon är en tid för balans. Naturen lägger sig till vila inför den annalkande vintern. Vi lägger sommaren bakom oss och välkomnar mörkret och vilan.

Om man vill hålla en ceremoni vid den här högtiden, så kan man börja med att dekorera med höstens vackra färger. Använd det som finns i naturen som löv, rönnbär, äpplen, vete. Offra gärna något tillbaka till moder jord.

Meditera över vad balans och stillhet betyder för dig och gör ett ”bokslut” för att summera. Det du inte längre behöver, kan du ge tillbaka till Gudinnan. Hon tar hand om det du inte kunnat skörda och lagrar det för framtiden. Tacka Gudinnan för det du fått och för att hon hjälper dig att bära bördorna.

Om du har tillgång till en eld, så sitt gärna kvar en stund och meditera i eldens kraft, för att få ny energi nu när vi går in i den mörka perioden.

Vill du veta mer om mig och hur jag jobbar som Gudinnemedium, kan du gå in på min hemsida www.sacredjourney.se Där kan du se vilka kurser och utbildningar jag erbjuder och boka tid för vägledning.

Jag önskar alla en fantastisk Mabon?

Väl mött!k

Kram Anna

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke