Stärk och bevara din inre kraft

0

Är det inte många gånger så, att energin vi ger, aldrig kommer tillbaka? Kanske är det inte vår avsikt att ge bort den, men ibland är man som en öppen bok och förmår inte behålla det som är vårt.

Här pratar jag om vår inte kraft. Den energi som finns inom oss, där vi kan skapa magi. Den kraft som driver oss framåt och hjälper oss till våra framgångar.

För att vi ska kunna använda oss av den, så måste vi också lära oss att behålla den. Här pratar jag inte bara om tråkiga energitjuvar som lägger vantarna på oss, utan också om oss själva.

Hur jobbat du för att behålla din energi?

Jah har fått lära mig en del om energisparande genom åren och tänker här dela med mig av några användbara tips:

  1. Meditera! Genom att dagligen meditera, så lär du dig att vara i nuet. Du blir mer uppmärksam på din kropp, din andning och världen omkring dig. Då får du också de verktyg du behöver, för att behålla din energi inom dig.
  2. Djur och natur! Hämta förlorade krafter bland naturens vackra bladverk och djurens helande energier. Ute i grönskan kan du få hjälp till inre lugn och harmoni och därmed återfå kontrollen över din kraft. Naturen är fantastisk på att återskapa och läka.
  3. Behåll dina hemligheter! Var rädd om din visdom och det du bygger upp inom dig. Bevara en del av den i ditt inre och låt det vara enbart för dig själv. Du bygger upp din kraft genom att behålla den och faktiskt inte delge andra.

Det var några tips på vägen till att behålla din inre kraft och hur du kan hämta ny energi.

Du kan skapa vad som helst inom dig, så länge du kan behålla det. Hemligheten ligger i att just bevara och förvalta det man får till sig.

Om du vill veta mera om mig och hur jag jobbar som Gudinnemedium, kan du gå in på min hemsida www.sacredjourney.se

Väl mött!

Kram Anna

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke