Konsekvenser kommer av allt vi gör, på både gott och ont.

0

Idag har jag fått tillfälle att fundera lite kring karma och lagen om konsekvenser.

Många människor, när man frågar dem, säger sig tro på karma och att det man sår får man skörda. Det finns en medvetenhet hos människor att man får tillbaka det man sänder ut och så är det faktiskt!

Vad jag däremot är lite tveksam till, är om människor lever efter karma fullt ut. För en del kanske det är ett sätt att förhålla sig, när någon gjort något fel och till sist får sota för det. Karma gör så mycket mera än så.

I min värld så är karma och attraktionslagen lite på samma nivå.

I attraktionslagen säger man att man ska attrahera det man vill ha. Man ska affirmera och leva som om det man vill ha, redan finns i ens liv.

I lagen om konsekvens, eller karma, fungerar det precis likadant. Det du själv vill ha, sänder du också ut till andra.

Här får man såklart tycka och tro som man vill, men jag vill ändå presentera mina tankar kring det och jag säger inte att det är rätt för dig, men det är det för mig.

Om jag vill attrahera mera lycka i livet, så börjar jag tänka på lycka och känna hur den fyller mig. Jag tänker på saker som gör mig lycklig och jag väljer att inte se det negativa i saker och ting. I och med det, så attraherar jag också lyckan. Den finner sin väg till mig. När jag skriver det såhär, så låter det väldigt enkelt och det är det! Man måste bara släppa alla tankar som blockerar energierna. Det är lätt att fastna och låsa sig.

Skillnaden mellan karma och attraktionslagen, är att karman kan följa dig genom livet och in i nästa. Som om den skulle ha ett minne. Attraktionslagen minns inte dina gärningar på samma sätt, men den dras till exakt det du sänder ut. Karma jobbar också på samma nivå som du själv är på. Nu låter det som om karma är någon slags domstol, men det är den verkligen inte. Men man kan säga att den hjälper dig att hålla ordning på hur du har det i pengavalvet. Om vi låtsas att du har en miljon på kontot när du börjar ditt liv. Du har lite karma kvar från ett tidigare liv, annars hade du haft 1,5 miljoner. Varje gång du gör goda gärningar från hjärtat, så får du ränta på dina pengar. Om du däremot gör något som skadar din karma. T ex medvetet gör något elakt mot någon, så kan dina pengar dras in av karmabanken.

Om vi drar det en nivå djupare, så kan det vara så att den personen som du behandlar elakt, faktiskt hade gjort något dumt mot dig, fast i ett tidigare liv, ja då dras det inte pengar från banken. Men du får heller ingen ränta, för ni är kvitt.

Det här är helt och hållet mina egna övertygelser och säger inte att alla tror att det är på det sättet och jag respekterar också om du inte håller med mig. Det är i alla fall min sanning och rätt för mig.

Jag hoppas att du i alla fall haft ett nöje när du läst och att det kanske sått ett litet frö eller väckt en tanke hos dig.

Väl mött! Kram Anna

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke