Att våga ta klivet och växa i sin utveckling

0

Hej fina läsare!

Idag har jag publicerat min hemsida Själaljus och jag fick en liten klump i magen. Ni vet en sån som är full av nervositet och lite oro.                       Främst en oro för hur människor ska tycka och tänka om den. Helt plötsligt infinner sig världens alla tvivel i min kropp och jag börjar fundera på om jag ät helt fel ute..

Känslan av att man på något sätt lämnar ut sig, när man visar så öppet vem man är och vad man står för. I panik och lite ångest, drog jag ett kort, från orakelleken “Meddelanden från änglarna”, som är skapad av  min vän och änglamedium Daniel Larsson.

Svaret var helt underbart! “Släpp taget om rädslor för att misslyckas”  

Många tycker det är “hokus pokus”. Herregud! Det måste väl finnas vettigare saker att göra, än att leta spöken och driva ut osaliga andar?                  Men allt “hokus pokus” har ju faktiskt en mening.

Jag jobbar med det andliga och mediala, för att det ger mig så otroligt mycket glädje i livet. Om man sen kan glädja någon annan, så är ju det fantastiskt. Att hjälpa någon annan att finna sin andlighet eller vägleda i livets frågor, gör gott i hjärtat. Jag känner sån enorm ödmjukhet för det jag gör och en tacksamhet att jag fått möjligheten.

Ni får gärna kika in på min hemsida,   http://sjalaljus.se   den finns även att följa på Facebook.

Hoppas ni alla får en härlig fortsättning på helgen och att ni får njuta av solen.

Väl mött?

Kram Anna❤️

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke