Änglabudskap för årets sista vecka

0

Hej fina du!

Jag insåg att jag nog inte skulle komma att hinna skriva ut något budskap till er imorgon, så jag får göra det idag istället.

Det var under en meditation, som jag fick fram nästa veckas budskap. Änglarna är verkligen med oss nu och det är så fantastiskt att få var en kanal mellan oss och andevärlden. Varje dag ger en ny insikt och lärdom och jag tröttnar aldrig på att lära. Jag har som tur är väldigt tålmodiga lärare också.

Budskap för v. 52

Om du vill förändra något i ditt liv, har du nu änglarnas fulla stöd.

Det är en gynnande tid att avsluta något eller påbörja något nytt. Ibland måste man rensa i ryggsäcken, för att ge plats för nya saker. 

Affirmera hur du vill att slutresultatet ska bli. Använd dig av färgerna blått och turkos för att manifestera det. Du kan be en extra bön om hjälp, till Ärkeängel Rafael. Han hjälper dig gärna på din väg.

Jag vill gärna ge en liten förklaring till färgerna och vad de har för betydelse. 

Man kan, som många säkert redan vet, använda sig av färgerna. Olika färger har olika betydelse och det kan även skilja från person till person. Här får ni färgerna som kom med i veckans budskap. 

Blå– Symboliserar kommunikation och ärlighet. Det är vattnets färg och liksom vattnet, är livet föränderligt. Det kan ta olika former, men i grund och botten är du alltid den samma.

Turkos– För mig betyder det helande och tillväxt. Den hjälper dig att hela och bygga upp på nytt. Vid en rensning av energier, eller andra förändringar man gör i livet, är det bra med en återbyggande egenskap. 

Dessa färger förekommer också i vattenelementet.

Vatten symboliserar livets flöde och balans.

Jag kommer börja med en bloggserie om de fyra elementen och dess färger, så håll utkik efter det!

Väl mött!

Kram Anna

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke