Helande Kärlek

0

Hej fina läsare!

Idag under morgonen, så fick jag änglahealing av min käre vän Daniel Larsson, som finns på anglaenergi.se

Man kan säga att det gav mig en stark upplevelse, som jag vill dela med mig till er läsare.

Healingen var som en gräddbakelse. Jag kände mig omfamnad och älskad. Precis som jag antar att man gör, om man är en gräddbakelse 🙂

Många jobbiga tankar som lämnade, för att ge plats åt nya och ljusare.

Den stora vackra porten till det gudomliga syns stå på glänt. Där innanför finns all universums kärlek och ingen blir glömd eller förbisedd. Det är detta paradis vi ska efterlikna på jorden.

Vi ska lära oss vad kärlek är.

En kärlek större än högsta berg och en värme som inte går att efterlikna. “Där hemma” finns allt vi behöver.

Hur ska vi då uppnå liknande här nere på jorden?

Är det ens möjligt?

Med tanke på yin och yang, den eviga balansen, så måste det väl finnas av både gott och ont? Om inte världen hade det ena, hur skulle vi då kunna lära av det andra?

Det finns många frågor och olika svar.

Jag ser det såhär: Ja, världen behöver både gott och ont för att hålla en balans. Men inte nödvändigtvis samtidigt.

Tänk er själva all grymhet och ondska som funnits på vår jord genom årtusenden. Jag tror faktiskt inte det varit en balans, utan det goda har många gånger fått trätt åt sidan.

Om vi nu skulle utrota all ondska från vår jord, så skulle vi hålla en kärleksfull balans under en lång tid framöver! Den stora frågan är väl då, hur vi kommer dit?

När jag läser tidningarna och ser nyheterna på tv, så blir jag rädd. Många av världens mäktigaste ledare har hela jordens framtid i sina händer. Vi andra står maktlösa. I alla fall i proportion till dem.

Det vi kan göra, är att sända ut kärlek till omvärlden. Försök att alltid göra gott! Även om det bara är något litet. Hjälpa den gamla damen att bära sina matkassar, eller släppa före den stressade mamman i kön.

Den lilla goda gärningen lämnar ringar på vattnet. En handling gjord i kärlek, kan rädda någons dag. Tänk då vad tusen handlingar kan göra.

Väl mött!

Kram Anna

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke